8.5.2019

Juhlapäivä lähestyyLähdetään joukolla 18.5.2019 kiltamme 60-vuotisjuhlaan

Tänä vuonna ja ihan pian päivämäärä 18.05. 2019 on meille kaikille PORILAISILLE – niin varusmiehille, kantahenkilökunnalle kuin aivan erityisesti meille Porin prikaatin killan jäsenille – ON ERITYISEN TÄRKEÄ JA IKIMUISTETTAVA: vietetäänhän silloin kiltamme 60-vuotisjuhlaa ja julkaistaan killan 60-vuotishistoriateos!!!

Juhla alkaa siis lauantaina 18.05. 2019 Huovinrinteellä prikaatin Porilaispatsaalla kello 12.30 seppeleen laskulla.  Klo 12.45 seuraa Elokuvaluokassa vuosikokous, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä päätetään kunniajäsenten valinnasta.

Tämän jälkeen on vuorossa kahvitarjoilu klo 14.00 ja tervehdysten vastaanotto Sotilaskodissa. Klo 14.30 alkaa vuosijuhla elokuvaluokassa. Juhlapuheen pitää Porin prikaatissakin aikanaan palvellut ja viimeksi maavoimapäällikkönä toiminut kenraaliluutnantti evp Seppo Toivonen. Tohtori Iskaniuksen johdolla julkistetaan killan 60-vuotishistoriakirja. Ohjelmaan kuuluvat myös palkitsemiset sekä Laivaston soittokunnan musiikkiesitykset. Solistina on Maria Tyyster. Vuosijuhlan jälkeen on kaikille tarjolla juhlaruokailu Upseerikerholla.

Nyt jos koskaan jäsenten kannattaa lähteä killan vuosijuhlaan, sillä paikan päällä voi hankkia edullisesti kiltamme historiateoksen, jonka on kirjoittanut sotatieteiden tohtori ja eversti evp Markku Iskanius –sama mies, joka kirjoitti myös prikaatimme 390-vuotishistoriateoksen.

Killan hallitus toivottaa lämpimästi kaikki mukaan juhlapäivän viettoon.  Porilainen –lehti on jäsenkunnalle mainio yhdysside, mutta juhla merkitsee muistojen verestämistä ja parhaassa tapauksessa vanhojen aseveljien ja/tai siskojen tapaamista. Jos et ole vielä jäsen, voit tulla paikalle ja samalla liittyä juhlassa killan jäseneksi.

Eiköhän lähdetä kiltajuhlaan oikein isolla joukolla eri puolilta maakuntia porilaishengessä ”KUNNIA-VELVOLLISUUS-TAHTO”

Tumma puku ja isot kunniamerkit
PALUU
AJANKOHTAISTA© Porin prikaatin kilta ry 2016