16.4.2014

Loimaan alueosaston vuosikokous 14.4.2014 
 
 
 
Killan Loimaan alueosaston vuosikokous pidettiin Loimaalla Dometal Oy:n tiloissa 14.4.2014.
 
Aluksi Dometal Oy:n tuotesuunnittelija Pauli Rosvall esitteli yritystä, sen historiaa ja nykyistä toimintaa. Dometal Oy on perustettu vuonna 1997 ja se valmistaa Multiva tuotemerkillä
traktoriperävaunuja, joustopiikkiäkeitä, lautasmuokkaimia ja kultivaattoreita. Yrityksessä
työskentelee Loimaan Hirvikoskella noin 60 työntekijää ja sen liikevaihto on 9,5 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on yli 3 miljoonaa euroa. Kiltalaiset pääsivät tutustumaan myös yrityksen tiloihin ja tuotantoon.

Yritykseen tutustumisen jälkeen killan Loimaan alueosasto piti vuosikokouksen. Kokouksen avasi alueosaston puheenjohtaja Seppo Yli-Nissilä. Vuosikokouksen puhetta valittiin johtamaan
Juhani Poso, joka tottuneesti ja varmoin ottein johtikin kokouksen kulkua. Sihteerinä toimi Petri Mustajärvi ja pöytäkirjantarkastajaksi valittiin Samuli Huhtala ja Matti Sillanpää. Vuosikokous hyväksyi vuoden 2013 toimintakertomuksen ja vuoden 2013 tilit. Kuluvan vuoden 2014 toimintasuunnitelma noudattelee aikaisempien vuosien vakiintunutta toimintamallia.
 
Johtokunnan erovuoroiset jäsenet Erkki Kettunen ja Tapio Vuolle valittiin jatkamaan johtokunnassa. Muut Loimaan alueosaston johtokunnan jäsenet ovat Kimmo Jaanu, Juha Nepponen, Matti Ristolainen, Seppo Yli-Nissilä (puheenjohtaja) sekä Petri Mustajärvi (sihteeri ja rahastonhoitaja). Vuosikokoukseen osallistui 34 killan jäsentä.
 
 
 
Ennen yrityksen esittelyä juotiin Dometal Oy:n tarjoamat kahvit.
 
Teksti ja kuva: Petri Mustajärvi
 

 

 


PALUU
AJANKOHTAISTA© Porin prikaatin kilta ry 2016