2.10.2011

Päivitä jäsentietosiLähipäivinä osa jäsenistämme saa postissa kirjeen. Kirjeen saavat jäsenet, joiden osalta rekisteristämme puuttuu joko matkapuhelinnumero tai sähköpostiosoite tai molemmat tiedot.
Tietojen keräämisellä pyrimme saamaan rekisterimme mahdollisimman kattavaksi. Tällä tavoin pystymme paremmin tiedottamaan jäsenistölle kiltamme asioista reaaliaikaisesti.
Tarkoitus ei ole täyttää jäsentemme sähköposteja ruuhkaksi asti. Puhelintietojen avulla taas pystymme hyvin nopealla aikataululla tiedottamaan tekstiviestien avulla killan ajankohtaisista asioista.
Annetut tiedot palvelevat ainoastaan killan tarkoitusperiä eikä rekisteriä luovuteta ulkopuoliseen käyttöön.
Kirjeessä on mainittu tarkat toimintaohjeet. Toivomme, että saisimme kaikilta pyytämämme tiedot.
 
Mikäli et ole saanut kirjettä, se tarkoittaa rekisterin olevan osaltasi kunnossa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tiedot olisivat oikein. Puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi on voinut muuttua.
Voit tarkistaa asian myös itse kirjautumalla netissä osoitteeseen https://jasen.mpkl.fi
Käyttäjätunnus on jäsennumerosi ja salasana osoitteesi postitoimipaikka isoilla kirjaimilla kirjoitettuna. Mikäli sinulla ei ole tiedossa jäsennumeroasi, saat sen muodostettua jäsenmaksupankkisiirron viitenumerosta siten, että lisäät viitenumeron eteen numeron nolla (0) ja poistat viitenumeron viimeisen numeron. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit muuttaa salasanan haluamaksesi.
 
Yhteystietojen lisäksi voit itse käydä muuttamassa mm. postiosoitteesi muutoksen ja näin rekisteri pysyy tältäkin osin reaaliajassa. Saat Porilainen -lehden ja Maanpuolustaja -lehden aina oikeaan osoitteeseen.


PALUU
AJANKOHTAISTA© Porin prikaatin kilta ry 2016