19.12.2010

Salon Seudun Alueosaston perinteinen joululounasSalon Seudun Alueosaston perinteinen joululounas oli katettuna Salon Seurahuoneella torstaina 16.12.2010 klo 14.00.

Puheenjohtajan tervehdyssanojen ja jouluglögin jälkeen runsas jouluinen noutopöytä oli katettu herkkuja pullolleen ja raikas maittava ruoka oli osallistujille mieluista. Alkupalojen ja pääruoan jälkeen puheenjohtaja Eero Nurminen kertoi Alueosaston kuluvan vuoden toiminnasta todeten sen olleeen erityisen vilkasta ja hän kiitti hallitusta ja toimikuntia hyvin tehdystä työstä kuluneena toimintavuonna.

Kiltaveli Arto Arvonen sai vastaanottaa puheenjohtajalta Alueosaston Juhlakirjan 201, joka on pääasiassa kuvallinen esitys Alueosaston 50-vuotisjuhlista kesällä 2010. Juhlakirjan saivat myös Alueosastomme edellinen puheenjohtaja Olavi Eräkunnas ja edellinen sihteeri Martti Määttänen.

Kiitospuheessaan ja katsauksessaan Maanpuolustuskiltojen Liiton Liittovaltuuston jäsen Arto Arvonen kertoi ajankohtaisia asioita MPKL:n näkökulmasta katsoenja totesi myös tyytyväisenä Alueosaston toiminnan monipuolistuneen ja jämäköityneen istuvan puheenjohtajan kaudella.

Tilaisuus päättyi klo 16.15
 


Salon Alueosaston puheenjohtaja Eero Nurminen vastaanottamassa osallistujia.PALUU
AJANKOHTAISTA© Porin prikaatin kilta ry 2016