10.7.2010

Kilta palkitsi kotiutuviaKilta palkitsi kotiutuvia


Porin Prikaati kotiuttaa saapumiserät 2/09 (362 vrk) ja 1/10 (180 vrk) perjantaina 9.7.2010. Säkylän Huovinrinteeltä kotiutuvien kokonaismäärä on yli 900 varusmiestä. Palveluksestaan erityisen hyvin suoriutuneille varusmiehille ja heidän omaisilleen järjestettiin keskiviikkona 7.7. palkitsemistilaisuus sotilaskodissa.

Porin Rykmentin - Porin Prikaatin Killan puheenjohtaja Timo Mäki jakoi tapahtumassa killan palkinnot. Hän myös muistutti puheessaan kotiutuvia varusmiehiä kilta-toiminnasta ja toivottikin osaltaan heidät kaikki tervetulleiksi yhteen Suomen vanhimmista ja suurimmista joukko-osastokilloista.

Palkitsemiskriteerinä Porin Rykmentin - Porin Prikaatin Killan palkinnoissa oli esimerkillisesti ja mallikkaasti suoritettu varusmiespalvelus. Tällä kertaa killan pienoislippu ja historiikki lahjoitettiin upseerikokelas Juho Peltolalle (3. JK), kersantti Joel Pulkalle (1. JK), alikersantti Klaus Aarniolle (VK) ja jääkäri Artem Efremoville (PSTK).
 
 

Porin Rykmentin – Porin Prikaatin Killan puheenjohtaja Timo Mäki edusti kiltaa kotiutuvien
varusmiesten palkitsemistilaisuudessa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Porin Prikaatin komentaja Eero Pyötsiä avusti Mäkeä palkintojen jakamisessa
Porin Rykmentin – Porin Prikaatin Killan puheenjohtaja Timo Mäki, Porin Prikaatin komentaja, eversti Eero Pyötsiä ja palkitut varusmiehet palkitsemisen jälkeen
 
 
Tekstit: Satu Reunanen
Kuvat: jääkäri Lauri Lehmonen
 
 


PALUU
AJANKOHTAISTA© Porin prikaatin kilta ry 2016