28.9.2009

TAMMIA ISTUTTAMAAN!
 
Porilaisten pitkään Turku -historiaan liittyen Turun Ruissalosta löytyy niinsanottu "porilaismetsikkö", joka "löydettiin" uudelleen taannoin sen oltua nelisenkymmentä vuotta  koko lailla unohduksissa. Mutta nyt alkaa sen historiassa uusi kausi.
Aikanaan 1970-luvun alussa alueelle istutettiin 300 koivuntainta ja 300 tammentainta. Edellisenä kesänä alueella tehtiin tarpeellisia raivauksia ja harvennuksia. Nyt ajankohtaista ovat täydennysistutukset, jonka järjestelyistä vastaa Turun päässä kiltamme hallituksen jäsen Raimo Salo.

Niinpä lauantaina 10. lokakuuta kello 11 alkaen Ruissalossa istutetaan neljä parimetristä tammipuuta nimikkometsikköömme, joka sijaitsee aivan Honkapirtin kupeessa. Paikalle toivotaan mahdollisimman paljon kiltamnme väkeä ja  kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Eli lähtekäämme joukolla paikalle. Treffaamme siis toisemme Honkapirtin parkkialueella, josta jatketaan yhdessä. Jos hiukan myöhästyt, ei haittaa:  paikalle on hyvä viitoitus Honkapirtiltä.

Tarkoitus on, että uusia, isoja taimia istutetaan alueelle joka vuosi eli tästä tulee vuotuinen tapahtuma eikä suinkaan aiheetta.
Pankaas poiketen kattoon!
 
Porin Rykmentin - Porin Prikaatin killan hallitus.


PALUU
AJANKOHTAISTA© Porin prikaatin kilta ry 2016