Tapahtumat 2019Killan alkuvuosi on ollut erittäin työntäyteinen, sillä Killan 60-vuotisjuhlan valmistelut pitivät myös alueosastojen hallitukset kiireisinä. Juhlavuoden kunniaksi julkaistiin Porin prikaatin killan 60-vuotishistorianteos ”Ajassa mukana - katse eteenpäin”. Kirjan voi hankkia itselleen killan sihteeriltä 25 euron hintaan. 

Turun alueosaston uusi lippu otettiin käyttöön maaliskuussa. Lipun naulaus- ja siunaustilaisuus pidettiin 23.3.2019 Heikkilän sotilaskodissa. Tilaisuus oli juhlava, mutta pienimuotoinen. Paikalla olivat vain lipun naulaajat sekä muutoin lipun hankinnassa mukana olleet henkilöt. Tilaisuuden tunnelmista voit lukea Porilaisen numerossa 3/2019. 

Perinteinen Porilaiskonsertti järjestettiin Turun Tuomaanpuistossa tiistaina 25.6.2019. Konsertissa esiintyi tuttuun tapaan Laivaston soittokunta, tänkin vuonna täydessä kokoonpanossaan. Paikalla oli yli 350 kuulijaa. Tilaisuuden tervetulosanat lausui Lounais-Suomen aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Joni Lindeman. Paikalla oli myös Turun sotilaskotiyhdistys maastosotkuineen.   

Turun alueosasto oli mukana Porin prikaatin Säkylän varuskunnan läheisten päivässä 13.7.2019. Päivän tunnelmista voi lukea lisää lokakuun Porilaisesta. 

Killan Turun ja Loimaan alueosastot olivat näyttävästi esillä elokuun 23.–25. päivä järjestetyillä Turun messuilla esitellen toimintaansa ja rekrytoimassa uusia jäseniä. 

Turun alueosasto on ollut mukana toteuttamassa yhteisesitelmien sarjaa Heikkilän sotilaskodissa Turussa. Professori Vesa Vareksen 19.9.2019 pitämä esitelmä "Viileä veljeys" oli jatkoa keväällä alkaneelle yhteistyölle. 
© Porin prikaatin kilta ry 2016